Απόφοιτοι

''92artschool''

Η σχολή 92art μου έμαθε πρώτα από όλα να ακούω τον εαυτό μου, τα συναισθήματα μου και μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Η επαφή με τη σκηνή ήταν και παραμένει πρόκληση χωρίς όμως πλέον να φοβάμαι την έκθεση. Η τεχνική method acting μου έμαθε την μαγεία του θεάτρου, της υποκριτικής του να βιώνω νέες εμπειρίες μέσω του χαρακτήρα που καλούμαι να υποδηθώ. Έμαθα να συνεργάζομαι και κυρίως έμαθα να εμπιστεύομαι τους συνεργάτες μου και κυρίως τους δασκάλους μου στη σκηνή. Η δασκάλα μου Έφη Μεράβογλου μας έλεγε πριν ξεκινήσουμε τις πρόβες ότι ποτέ δε θα μας άφηνε να εκτεθούμε πάνω στη σκηνή και ποτέ δεν το έκανε για αυτό εμπιστεύομαι και ακολουθώ τις οδηγίες και συμβουλές της. Στο 92art σε οδηγούν πίσω στον εαυτό σου, σε εμπνέουν να δημιουργήσεις και σε στηρίζουν σε πρωτοβουλίες. Σε κάθε μικρή ή μεγάλη πρόοδο μας η χαρά και η αγαλλίαση τους είναι μεγαλύτερη από τη δική μας. Είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια που σε στηρίζει σε κάθε σου βήμα. Χρωστάω πολλά στο 92art  και στους δασκάλους του που πέρα από εκπαιδευτικοί  είναι άνθρωποι με καρδιά και μυαλό ανοιχτά.

akis koumpis

‘’Εκτέθηκα στον εαυτό μου και εξέθεσα τα συναισθήματά μου μέσω της υποκριτικής. Κάθε μάθημα και μια νέα πρόκληση. Πίστεψα, ένιωσα, εμπιστεύτηκα, διδάχτηκα, εφάρμοσα και τότε συνέβη κάτι μαγικό και λυτρωτικό. Και συνεχίζει να συμβαίνει κάθε φορά με έναν νέο χαρακτήρα! Το ταξίδι της υποκριτικής είναι απρόβλεπτο και εθιστικό! Πάντα υπό την καθοδήγηση της Έφης Μεράβογλου στην οικογένεια του 92Art School’’.

Άκης Κουμπής 

2016

aristea anysi

Το 92artschool έχει την ικανότητα να σε μεταμορφώνει συνολικά . Μέσα από την οργανική δουλειά που διδάχτηκα ανακάλυψα και ανέπτυξα  πολλές πτυχές του εαυτού μου. Σε συνδυασμό με το περιβάλλον της σχολής - από την θετική ενέργεια που υπάρχει στον χώρο, από τους ανθρώπους που την περιβάλλουν , μέχρι τον τρόπο διδασκαλίας και την άριστη συμπεριφορά των καθηγητών -με βοήθησε πάρα πολύ να απελευθερωθώ, να εμπιστευτώ, και να αποβάλλω τον φόβο της έκθεσης. Το 92artschool με δίδαξε τον τρόπο που θέλω να δουλεύω , χωρίς να απορρίπτω άλλες μεθόδους, να μαθαίνω όσες περισσότερες μπορώ, να μην σταματήσω ποτέ να προσπαθώ και να εξελίσσομαι , να ανοίγω τους ορίζοντες μου και πάνω απ'όλα να αγαπώ αυτό που κάνω. Το 92artschool είναι πράγματι ένα μεγάλο σχολείο!

Αριστέα Ανύση

2016

xristina mouzi

Χριστίνα Μούζη 2016

Μου είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω μέσα σε λίγες λέξεις όλα όσο έζησα και έμαθα τα τρία χρόνια της φοίτησης μου στο 92art school.
Είχα παρακολουθήσει και στο παρελθόν σεμινάρια και μαθήματα από άλλες σχολές και ομάδες ( σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο) αλλά πάντοτε μου άφηναν αναπάντητα ερωτηματικά και αμφιβολίες.. Ευτυχώς το ένστικτο και η καλή μου τύχη με αντάμειψαν.
Μέσα απο τα μαθήματα, τις ασκήσεις και την καθοδήγηση των καθηγητών μου κατάφερα να εμβαθύνω και να κατανοήσω καλύτερα τον εαυτό μου. Έμαθα να διαχειρίζομαι τον φόβο της έκθεσης. Διδάχθηκα τεχνικές για την σωστή άρθρωση, αναπνοή και στάση του σώματος. Έμαθα το πόσο δυνατός είναι ο λόγος όταν τον διαχειρίζεσαι σωστά. Κυρίως όμως διδάχτηκα ότι μόνο με πολλή δουλεια, πειθαρχία, ήθος και αγάπη για το θεατρο μπορείς να κάνεις απίστευτα ωραία πράγματα. Αυτό σε κάνει αληθινό και άμεσο προς το κοινό κάτι που δυστυχως λείπει στις μέρες μας.
Είμαι πραγματικά ευγνώμων και τυχερή για τις εμπειρίες που εισέπραξα. Για την αγάπη, τον σεβασμό και την θετική ενέργεια που μου έδωσαν όλοι όσοι απαρτίζουν το εργαστήρι μας! Το 92artschool!

ania kastrinaki

Το 92Art School είναι ο λόγος που αυτή τη στιγμή απολαμβάνω την μαγεία του θεάτρου. Ξεκίνησε για εμένα σαν μια δοκιμή και κατέληξε μια πηγή γνώσεων και τεχνικής. Τα μαθήματα με βοήθησαν να αντιμετωπίσω ψυχολογικούς και τεχνικούς παράγοντες, μου έδωσαν αυτοπεποίθηση και άνεση για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στον δύσκολο αλλά υπέροχο κόσμο της Υποκριτικής. Το συνιστώ σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με την Υποκριτική καθώς σου παρέχει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστεί ένας ηθοποιός αλλά και σε όποιον θέλει να προσφέρει στον εαυτό του την δυνατότητα να αποκτήσει δυναμισμό και να γνωρίσει καλύτερα το "είναι" του!

Άνια Καστρινάκη

2017

andriana stavridopoulou

Το 92 art school είναι το σπίτι μου! Η οικογένειά μου!!! Εκεί βρήκα τον εαυτό μου! Ο Γιώργος και η 'Εφη έχουν δημιουργήσει ένα χώρο αγάπης και έκφρασης που είχα την τύχη να φοιτήσω και να ολοκληρώσω τρία απίστευτα χρόνια υποκριτικής με δασκάλα και καθοδηγητή την 'Εφη Μεράβογλου! Είμαι αιώνια ευγνώμων που είχα την τύχη να φοιτήσω στο 92. Μπήκα ένας άνθρωπος που αγαπούσε το θέατρο αλλά φοβόταν να εκφραστεί, να εκτεθεί, να τσαλακωθεί και βγήκα αναγεννημένη! Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου δεν μπορούσαν να πιστέψουν την αλλαγή! Η 'Εφη Μεράβογλου και το 92 art school είναι σταθμός στη ζωή μου. Με την καθοδήγηση της 'Εφης και ακολουθώντας την μέθοδο υποκριτικής του εξωτερικού (method acting) κάναμε ένα ταξίδι αυτογνωσίας που μας επέτρεπε να παίξουμε, να βρούμε το παιδί μέσα μας, να δημιουργήσουμε χαρακτήρες από το μηδέν και να τους αγαπήσουμε αφού πρώτα ανακαλύψουμε, αγαπήσουμε και αποδεχτούμε τους εαυτούς μας! 'Οσες φορές και να γυρνούσα τον χρόνο πίσω πάντα θα επέλεγα το 92 art school!

Ανδριάνα Σταυριδοπούλου

2016

lefteris kalandranis

Όταν ξεκίνησα την φοίτηση μου στο 92art school δεν μπορούσα να καταλάβω το πόσο μεγάλη επιρροή θα μου ασκούσε τόσο στην προσωπική μου ζωή όσο και στο να μπορεσω να αντιληφθώ στον μέγιστο βαθμό την δουλειά και την συμπεριφορά του ηθοποιού , τα μαθήματα ειναι διαδραστικά η method actor δασκάλα Εφη Μεραβογλου με την μεταδοτικότητα και τις γνώσεις της σε κανει να μπορείς να ανταξεπελθεις στις ανάγκες στα πρέπει και στα θελω που πρέπει να εχει ένας ηθοποιός. Μεγάλο πλεονέκτημα της σχολής ειναι οι παραστασεις που συμμετέχει ο μαθητής οι οποίες ειναι σε επαγγελματικό επίπεδο. Τελειώνοντας την σχολή εισαι ένας κανονικός ηθοποιός με εμπειρία αφού οι συμμετοχές σε παραστασεις ειναι παρά πολλές .

Λευτέρης Καλανδράνης

2017

Το 92Art School είναι ο λόγος που αυτή τη στιγμή απολαμβάνω την μαγεία του θεάτρου. Ξεκίνησε για εμένα σαν μια δοκιμή και κατέληξε μια πηγή γνώσεων και τεχνικής. Τα μαθήματα με βοήθησαν να αντιμετωπίσω ψυχολογικούς και τεχνικούς παράγοντες, μου έδωσαν αυτοπεποίθηση και άνεση για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στον δύσκολο αλλά υπέροχο κόσμο της Υποκριτικής. Το συνιστώ σε όποιον θέλει να ασχοληθεί με την Υποκριτική καθώς σου παρέχει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστεί ένας ηθοποιός αλλά και σε όποιον θέλει να προσφέρει στον εαυτό του την δυνατότητα να αποκτήσει δυναμισμό και να γνωρίσει καλύτερα το "είναι" του! 

Γεράσιμος Κωνσταντουδάκης 

2017

migdalia andreou
sonia pouli

Aν με ρωτήσουν τι είναι για εμένα η σχολή μου , με μια λέξη είναι οικογένεια ! Μοιάζει με το σπίτι το πατρικό σου , που ξέρεις ότι πάντα εκεί θα είναι κάποιος να σε αγκαλιάσει όταν θα πας. Κάθε μάθημα , μια ανάμνηση ! Κάθε ανάμνηση , χαρά ! Όλοι για όλους μια αγκαλιά! Ονειρεύομαι το αύριο , κάτι που στις δύσκολες μέρες που ζήσαμε τόσα χρόνια , στα χρόνια της κρίσης.....φάνταζε εξωπραγματικό !!!

 

Σόνια Φωτεινού- Πουλή 2018

Μυγδαλιά Ανδρέου
2018
xristina loco

Το 92 art school είναι ενα εργαστήρι - σχολή έμπνευσης, δημιουργίας και εξέλιξης...!
Σαν απόφοιτη της σχολής έχω να πω ότι είναι μία περιπέτεια που πρέπει ο καθένας να ζήσει αν θέλει να ασχοληθεί  επαγγελματικά με την υποκριτική ή απλά έστω να το κάνει ως χόμπι. Είναι μαγεία το πώς εξελίσσεται κάθε χρόνο η πορεία αυτή μέχρι να τελειώσει, αλλά στην πραγματικότητα δεν θες να τελειώσει γιατί όταν έχεις να κάνεις και με υπέροχους δασκάλους πού η εκπαίδευσή τους σε απογειώνει διψάς για μάθηση σε όλα τα στοιχεία της υποκριτικής όπως είναι στη δική μας σχολή κάνοντας method acting δηλαδή οργανική δουλειά..!
Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά την Έφη Μεράβογλου τον Γιώργο Κάλτσα και τη Δέσποινα Νικητίδου για το υπέροχο και μοναδικό εκπαιδευτικό υλικό που έχω μέχρι σήμερα και θα το έχω για πάντα..!!

Είναι κάτι που δεν περιγράφεται απλά με λόγια πρέπει να το βιώσεις και πρέπει να το κάνεις ΤΩΡΑ.!!!

ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΌΝΕΙΡΌ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙΣ ΗΘΟΠΟΙΌΣ ΘΑ ΕΊΣΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΜΈΡΟΣ

Χριστίνα Νικολούλια

2019

fotis bouziotis

O χώρος μας είναι το καλλιτεχνικό μου σπίτι.Για να περάσω την γυάλινη πορτα στην αρτεμωνος 77 προσπάθησα τρεις φορές αλλά τα κατάφερα,έλεγα...... (εγώ καλλιτέχνης).Αυτό πού δουλεύουμε είναι να δρούμε και όχι να παίζουμε. Ευχαριστώ όλους εδώ πού με έκαναν να διαχειρίζομαι την κριτική μέσα και έξω από τον εαυτό μου και να τολμώ να πραγματοποιώ τα θέλω μου.

Φώτης Μπουζιώτης 

2018

vasilis ntontos

Η εμπειρία στο 92art δύσκολα περιγράφεται με λέξεις! Είναι περισσότερο μια οικογένεια παρά μια σχολή που θα σπουδάσεις κάτι! Πήρα εμπειρίες και μαθήματα ζωής, και έζησα στιγμές που αξίζουν για 10 ζωές. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους οι οποίοι είναι εκεί για εσένα σε κάθε σου βήμα μέσα και έξω από τον χώρο της τέχνης. Νομίζω πως δεν μπορώ να περιγράψω καλύτερα αυτά τα 3 χρόνια που είμαι εκεί.

Βασίλης Ντόντος 2018

Τελειώνοντας το λύκειο πήρα την απόφαση να παρακολουθήσω μαθήματα υποκριτικής. Τυχαία καθώς χάζευα στο facebook στο 92artschool. Πήγα στο πρώτο ανοιχτό μάθημα μαζί με την κολλητή μου την Στεφανία. Αυτό ήταν. 3 χρόνια μετά μπορώ και εγω να κάνω τον δικό μου απολογισμό. Ήρθα πιο κοντά με τον εαυτό μου, γνώρισα ανθρώπους και έμαθα πόσο σημαντικό είναι να είμαι παρούσα. Όλα είναι στιγμές. Απλότητα και ειλικρίνεια. Η πραγματικότητα είναι πολύ απλή και όμορφη. Ο δρόμος της τέχνης αυτής δεν έχει τελειωμό. Θέλει γερό στομάχι και ανοιχτές κεραίες. Ευχαριστώ 92 art.

117592117_309951066729489_79037401364774

Τελειώνοντας το λύκειο πήρα την απόφαση να παρακολουθήσω μαθήματα υποκριτικής. Τυχαία καθώς χάζευα στο facebook στο 92artschool. Πήγα στο πρώτο ανοιχτό μάθημα μαζί με την κολλητή μου την Στεφανία. Αυτό ήταν. 3 χρόνια μετά μπορώ και εγω να κάνω τον δικό μου απολογισμό. Ήρθα πιο κοντά με τον εαυτό μου, γνώρισα ανθρώπους και έμαθα πόσο σημαντικό είναι να είμαι παρούσα. Όλα είναι στιγμές. Απλότητα και ειλικρίνεια. Η πραγματικότητα είναι πολύ απλή και όμορφη. Ο δρόμος της τέχνης αυτής δεν έχει τελειωμό. Θέλει γερό στομάχι και ανοιχτές κεραίες. Ευχαριστώ 92 art.

Ελεάννα Σαλαγιάννη 2020

46751219_670877919980312_653420402969673

Στεφανία Μακριαλέα

2020

59286085_2189587484456956_17084056237517

Στάμπι Πουλαντζά

2020

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.