Εργαστήριο Κινησιολογίας & Ελεύθερης έκφρασης

Κινησιολογία

λεπτομερειεσ

Το μάθημα αυτό αποτελείται από δύο πυλώνες, άρρηκτα συνδεδεμένους μεταξύ τους, την κινησιολογία και την ελεύθερη έκφραση. Με βάση αυτούς θα κινηθούμε και θα εκφραστούμε εξερευνώντας νέους τρόπους έκφρασης και βελτιώνοντας τις ήδη υπάρχουσες κινησιολογικές μας νόρμες και τα προσωπικά μας μοτίβα.

περιεχομενο

Κάθε κίνηση έχει αρχή μέση και τέλος.

 

Στο μέρος της κινησιολογίας θα δώσουμε βάση στην ορθοσωμική, θα ασχοληθούμε με τις θέσεις και στάσεις του σώματός μας, θα συντονίσουμε την αναπνοή με την κίνηση, θα εμβαθύνουμε στην τεχνική, ώστε να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες του βασικού εργαλείου μας, του σώματός μας.

Κάθε κίνηση έχει αρχή μέση και τέλος.

Θα δουλέψουμε πάνω στην συνειδητότητα των κινήσεών μας, την καθαρότητα αυτών και τη σύνδεση μυαλού και σώματος.

Στο μέρος της ελεύθερης έκφρασης θα αφήσουμε τα βασικά μας ένστικτα να απελευθερωθούν. Μέσα από ασκήσεις αυτοσχεδιασμού θα γνωρίσουμε καλύτερα τις δυνατότητές μας και τις ποιότητες των κινήσεών μας. Θα δουλέψουμε με το στοιχείο της ντροπής και θα ξεκλειδώσουμε κάθε εγκλωβισμένη ενεργειακή ζώνη που εμποδίζει τα μέλη του σώματός μας να εκφραστούν να χορέψουν και να απελευθερωθούν.

Στόχος αυτού του μαθήματος είναι να μας φέρει πιο κοντά στο σώμα μας, να ενισχύσουμε την ενδυνάμωση και την εκγύμναση αυτού μέσα από μία ευχάριστη διαδικασία, να μάθουμε να συνδεόμαστε και να κινούμαστε με άλλα σώματα στον χώρο δράσης μας και να αγαπήσουμε κάθε ατέλεια δική μας και όλων των σωμάτων γύρω μας.

 

242276693_379417753669427_3283953577803731465_n

Πρόγραμμα

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Πέμπτη 21:00-22:30. Το μηνιαίο κόστος είναι 50 ευρώ. Το πρώτο ανοιχτό (δωρεάν) μάθημα θα γίνει την Πέμπτη 21/10 στις 21:00.

Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες

Οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες του εργαστηρίου θα πρέπει να φοράνε άνετα ρούχα. Σε αυτό το εργαστήριο θα μπορέσει κάποιος σταδιακά να μάθει το σώμα του και τις δυνατότητές του. Δεν χρειάζεται πρότερη εμπειρία.